Expositie SPRONG 15

Terug Google Maps

SPRONG 15 exposeert in kunstruimte ‘7tien49’ in Nuth van zondag 3 september tot en met zondag 1 oktober 2017.

SPRONG 15 is een kunstgroep die bestaat uit 5 enthousiaste kunstenaars in verschillende disciplines die graag hun werk aan u willen tentoonstellen.

Gert Jan Blom houdt ervan om te experimenteren met diverse technieken en verschillende materialen. De natuur en de daarmee gepaard gaande lichtinvallen boeien hem zeer. Het atmosferisch perspectief en de wolkenpartijen zijn voor hem een uitdaging. Ochtend en avondrood hadden de laatste tijd zijn prioriteit. Hij volgt nog steeds les op de gemeentelijke Kunstacademie Maasmechelen, eerst tekenen en schilderen, nu video en film. Hij had les van Wim Albrink.

Ton Brouwers heeft zijn hele leven de drive gehad om te tekenen en te schilderen. Recentelijk heeft hij een opleiding  aan de Academie voor Plastische Kunsten in Genk afgerond. Zijn inspiratiebronnen zijn zelfgenomen foto’s en ander visueel materiaal, waarin contrasten de boventoon voeren. Door deze beelden samen te voegen in  collage-technieken creëer ik abstracte beeldcomposities in olieverf.
http://galerie-art-tonbrouwers.nl/

Mia Glas wil met haar keramiek en werken van steen objecten maken die in eerste instantie haarzelf raken, maar die ook bij anderen emoties  geven. Ieder werk is voor haar een experiment, een wonderlijke ontdekking, hetgeen je duidelijk kunt opmaken uit de tentoongestelde werken.

Anita Snopkowski schilderde eerst realistisch. Gaandeweg ontdekte ze dat ze meer geïnspireerd werd door kleuren. De aardtinten, in steen,  gebruikt ze veel in haar schilderijen. In haar werken gebruikt ze diverse materialen en laat zich inspireren door wat de materie doet. Als ze met steen werkt, volgt ze de steen zonder vooropgezet plan.

Wim Wilmsen heeft als  passie om de ruwe, koude en zware steen handmatig te bewerken tot het beeld wat in zijn hoofd gegroeid is. Het resultaat is vaak een glad gepolijst beeld met glooiende, ronde en vaak vrouwelijke vormen.
Naast het werken met steen werkt hij ook met glas (in lood/ fusion) hout en metaal. De uitdaging zit in de combinatie van deze materialen.
Zijn beelden hebben vaak een verhaal, maar ook zonder verhaal mag zijn kunst er gewoon zijn om van te genieten. Een kunstenaar noemde hem ooit een beeldhouwer pur sang.      www.beelden-van-wim.com

Sprong 15 nodigt u van harte uit om te komen kijken naar hun werk.
Vernissage op zondag 3 september: 14.00 uur door:  Ed Hanssen
met muzikale omlijsting door Fer Vissers

Openingstijden expositie:
Zater- en zondagen tot en met 1 oktober van 14.00 -17.00 uur

Gratis entree.
www.7tien49 .nl

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Kunstruimte 7tien49

Kamp 10
6361 GX Nuth

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed