Ernst Daniel Smid zoekt dé stem van Sittard-Geleen

Terug Google Maps

Op zondag 20 augustus is Ernst Daniel Smid op zoek naar dé stem van Sittard-Geleen. Professionele en amateur- zangers en zangeressen kunnen zich inschrijven voor een unieke masterclass van Smid in Schouwburg De Domijnen.

Deelnemers werken onder persoonlijke begeleiding van Smid aan een lied of aria van hun keuze. Degene die aan het einde van de dag de meeste indruk heeft gemaakt met zijn stem, wordt door Ernst Daniel Smid uitgenodigd om samen met hem het uitgekozen nummer te zingen tijdens de mega-sing-a-long 10.000 stemmen op 9 september op de Markt van Sittard.

10.000 stemmen
Op zaterdag 9 september vindt er op de Markt van Sittard een mega-sing-a-long met Ernst Daniel Smid plaats. Bezoekers zingen mee met populaire licht-klassieke muziek zoals o.a. het Slavenkoor van Verdi, alombekende evergreens van bijvoorbeeld Shaffy en andere heerlijke meezingers, zoals musicalhits. Iedereen mag en kan meezingen. Ernst Daniel Smid en fanfare Concordia uit Ittervoort loodsen alle stemmen vakkundig door het repertoire en langs alle noten. Teksten hoeven ook niet uit het hoofd geleerd te worden. Er worden die avond tekstboekjes uitgedeeld.

Paspoort niet nodig
De masterclass van Ernst Daniel Smid én de mega-sing-a-long 10.000 stemmen, maken onderdeel uit van de activiteiten tijdens het themajaar Paspoort niet nodig bij De Domijnen. De cultureel intendanten van De Domijnen, Michel Sluysmans en Servé Hermans verwennen inwoners van Sittard-Geleen en de regio dit jaar met verschillende uiteenlopende projecten. Zo volgen later dit jaar nog een euregionale tienerruil en Agape, een liefdevol kerstverhaal.

Masterclass Ernst Daniel Smid
Zondag 20 augustus bij Schouwburg De Domijnen
Aanmelden tot 13 augustus bij tessa.reijnders@dedomijnen.nl
Bij uw aanmelding dient u ook het lied, waaraan u met Ernst Daniel Smid wilt werken, kenbaar te maken. Op basis van de aanmeldingen wordt een planning gemaakt. Deze ontvangt u uiterlijk 15 augustus.
Deelname is gratis
Meer info via www.dedomijnen.nl/extra

Mega-sing-a-long 10.000 stemmen
Zaterdag 9 september om 20.30u op de Markt in Sittard
Deelname is gratis
Meer info via www.dedomijnen.nl/extra

Foto v.l.n.r. Michel Sluysmans, Ernst Daniël Smid en Servé Hermans

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Markt
Sittard

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed