Elke woensdag Zin in Zomertochten

Terug Google Maps

ontdektocht3In Nationaal Park De Groote Peel kan je in juli en augustus elke woensdagmiddag genieten van Zin in Zomertochten. De Zin in Zomertocht is een speelse gezinstocht vol leuke opdrachten in de natuur; actief, gevarieerd, uitdagend en boordevol natuurbeleving. Peelgidsen van Staatsbosbeheer zorgen voor de begeleiding. De Zin in Zomertocht start bij het Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk.

Samen genieten is veel leuker!
In de zomer is er veel te zien en te ontdekken in de natuur. Een ideale tijd om, samen met je gezin, naar buiten te gaan. Daarom houdt Staatsbosbeheer elke woensdagmiddag Zin in Zomertochten in De Groote Peel. Het leuke aan de Zin in Zomertocht is dat (groot)ouders en kinderen samen aan de slag gaan. Want samen genieten is veel leuker! Samen waterdieren scheppen en determineren, een boommobile maken van materialen die gezocht worden op het scharrelpad en een bijzonder moment van stilte genieten om naar de vogels luisteren. Maar vooral, samen een zalige zomerse middag in De Groote Peel beleven!

De Zin in Zomertochten starten elke woensdagmiddag, vanaf 5 juli, om 14.00 uur bij de balie van Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. De route is 2,5 km lang en duurt 1,5 – 2 uur. Deelname kost € 5,- voor volwassenen en € 3,50 per kind. Aanmelden is gewenst via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Foto: © Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer 

Share
Meer informatie

Contactgegevens

Buitencentrum De Pelen

Moostdijk 15
Ospel

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed