Color Fun Run Bergen

Terug Google Maps

Op vrijdag 28 april vindt de Color Fun Run in het centrum van Nieuw Bergen plaats. Een run boordevol plezier, kleur en uitdaging voor jong en oud. Al meer dan 150 deelnemers doen mee. Jij ook?

Durf jij de uitdaging aan?
Unieke Fun Points en obstakels verspreid langs een route van 2,2 kilometer door het centrum van Bergen. Een makkie? Verkeerd gedacht! Je loopt in teams van maximaal 6 personen 3 rondes van 2,2 kilometer. Tijdens iedere ronde ontdek je obstakels, spellen, een stormbaan, een windtunnel en elastieken hindernissen. Én je moet de trappen van het gemeentehuis beklimmen. Genoeg uitdaging en plezier voor jong én oud. De eerste Fun Runners starten 28 april om 18:00.

Lokale verenigingen doen mee
Veel vrijwilligers en verenigingen helpen mee om er een kleurrijk festijn van te maken, waaronder Samen in Beweging, Schutterij St. Petrus, JCV de Belhamels, Jong Nederland, Volleybalvereniging Montagnards en Optisport Healt Club Bergen. Ze zorgen voor spellen en voor kleur, maar gebruiken geen poeder.

Vol = vol
Al meer dan 150 Fun Runners hebben zich aangemeld. Inschrijven kan nog steeds, maar wacht niet te lang want vol = vol! Inschrijven kan als individu, als team, vereniging of met het hele gezin! Ga snel naar www.bergenbeweegtnatuurlijk.nl om je in te schrijven.

Meer informatie

Contactgegevens

Centrum


Bergen

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed