Cavemanrun Landgraaf

Terug Google Maps

Zaterdag 16 september 2017 @ SnowWorld Landgraaf

Altijd al een fysieke en mentale uitdaging willen doen? Als volwassene lekker door de modder rollen? Dan ben jij bij de Cavemanrun aan het juiste adres.

Door de verschillende afstanden van 6, 9, 12 of 18 kilometer kan iedereen zijn eigen uitdaging bepalen. Bij Cavemanrun draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. Als je uiteindelijke die finish behaald hebt, is het tijd om dat voldaan te vieren met elkaar.

Dit jaar is er in september een Cavemanrun op een geheel nieuwe locatie, namelijk in Landgraaf. De Cavemanrun in Landgraaf kent ook 4 verschillende afstanden: 6-9-12 en 18 km. Het parcours is gesitueerd rondom de Wilhelminaberg, de start is bij SnowWorld Landgraaf waar de deelnemers door de sneeuw moeten! Het parcours volgt zijn weg richting Megaland (bekend van Pinkpop) en duikt vervolgens Mondo Verde in, waarbij de diverse wereldtuinen en bijbehorende dieren een uniek decor creëren. Vervolgens zullen de deelnemers de prachtige bosgebieden rondom Strijthagen en Overste Hof aandoen waarna ze uitkomen aan de voet van de Wilhelminaberg en de langste trap van Nederland. Natuurlijk wordt er weer gezorgd voor de gaafste obstakels en de nodige modderbaden.

Meer info en tickets bestellen

Share
Meer informatieVisit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed