Boekenweek 2017 in Schunck*

Terug Google Maps

25 maart t/m 2 april viert SCHUNCK* de 82ste editie van De Boekenweek. Het literaire festival staat dit jaar in het teken van het thema Verboden Vruchten. Prachtig om naar te kijken. Verleidelijk lekker. Maar, je mag er – eigenlijk – niet van proeven! Bereid je voor op een verrukkelijke Boekenweek in SCHUNCK* vol (zinnen)prikkelende lezingen en presentaties.
Psssst… Kan jij deze verboden vruchten weerstaan?

Thema Boekenweek 2017
De mens is genotzuchtig. Maar toegeven aan genot levert soms strijd op, met ons geweten, onze levensovertuiging, onze omgeving en onze fysieke dan wel geestelijke grenzen. Wel willen, niet mogen, toch doen: verboden vruchten, zowel in het leven als in de letteren.

Programma in SCHUNCK*

zondag 26 maart, 14.00 uur
Connie Palmen, Libris Literatuurprijswinnaar 2016 en schrijfster van het Boekenweekessay 2017, bespreekt ‘De zonde van de vrouw’.

woensdag 29 mrt, 20.00 uur
Herman Pleij, hoogleraar middeleeuwse letterkunde en regelmatig te gast in DWDD, gaat op zoek naar verboden vruchten in Middeleeuwse liederen, kunst en literatuur.

vrijdag 31 maart, 19.30 uur
Feest der Verboden Vruchten; een oog- en oorstrelende literaire avond ExtraOrdinair op de grens van genot en verleiding.

Meer informatie

Contactgegevens

Schunck*

Bongerd 18
6411 JM Heerlen

www.schunck.nl

Meer foto's
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed